http://sockutmaning.blogspot.se/

babysockar


28/6-14 Lite sockar som blivit mer eller mindre klara. De 2 övre paren är mönstret omräknat och passar nu bättre till barnen inne på Neo. I den röda sockan fick det precis plats en lepsyl i. Så de är inte stora.
Jag ska renskriva mönstertänket så kanske jag lägger ut det här sedan. Är det några som vill bidra med Neosockor eller till BB så hör bara av er till mig.
-------------------------------------------------------
Tänkt en tid att sticka till de nyfödda barnen och lämna upp till BB. Efter senaste årets händelser i mitt liv så jobbar jag numera på BB och ser en efterfrågan på kläder och då i första hand sockor. Så har nu börjat lägga mina restgarner i en låda ( ännu sorterade i garnsorter) Tänkte göra några par och ta med mig sedan kanske börja göra hela sett på socka hjälmmössa och liten vante .

Sedan spånar man ju vidare.. Tänkte att det är kanske fler som tänker lite som jag. Hör gärna av er om ni vill bidra med färdiga alster eller garnsnuttar så kan jag sticka. Men även  vanliga strumpor att ha under sockar är det stort behov av.
Kan även gå förbi Neo ( Neonatalavdelningen) och höra om de är intresserade och om de har krav på garner ( vet att de har det på tyger till kläder och även till de virkade bläckfiskarna) Återkommer i den frågan.

2 par restgarnsockar klara.

3 par som är på g. Garner Fabel

3 kommentarer:

 1. Det finns säkert många som kan tänka sig att hjälpa till med sockor till nyfödda!
  Lägg gärna upp lite storleksförslag!
  ( Puffa gärna på FB Sockstickeklubben och Dödergöks sockutmaning)

  SvaraRadera
 2. Jag kan sticka lite sockor eller mössor, men behöver ett mönster eftersom de här bebisarna är mindre än man tror.

  SvaraRadera
 3. Skulle gärna också sticka till pyttesmå bebisar, men behöver mönster.

  SvaraRadera